Taidanpa ruveta nimeämään näitä kuten raskausviikkoja, rv:n sijasta vain kv = karppiviikko. ;)

Päivä sujui taas normaalisti, tosin kolmen aterian kaavalla, sillä aamiaisen jälkeen aika meni kaupoilla suhatessa. Kävin jopa tarkistamassa läheisen henkilökuntamyymälän, jossa on yleensä suurpakkauksia pakastevihanneksia. Sääli kun tällä kertaa valikoimissa oli vain mangososetta ja purjoa. Toista niistä ostin, kumpaakohan? ;)

Ruoaksi taion ensimmäistä kertaa elämässäni naudanpaistia. Yllätys oli suuri, kun jopa minä pidin siitä. Oli ihana kerrankin syödä lihaa ja ihan tykätä siitä eikä vain syödä siksi kun lihaakin ihmisen täytyy syödä. Jotkut ravintolan lehtipihvit ovat kyllä herkkua, mutta itse en oikein osaa laittaa maittavia liharuokia. Lisäkkeeksi keitin kyssäkaalilohkoja, että olivatkin hyviä! Raakanakin se oli tosi hyvää. Harmi kun kyssäkaalia saa niin kovin harvoin, tämäkin oli hankittu Prisman-reissulta. 60 km on vähän turhan pitkä matka ajettavaksi pelkän kyssäkaalin vuoksi... Söin eiliset salaatinjämät ja tarjolla oli myös uutta salaattia. Muille keitin kaurapastaa, lapset niin kovin pitävät siitä. Niin ja salaatin päälle ladoin majoneesia, nam! Aika syntistä vetää kitusiinsa jotain missä on 770 kaloria... Jälkiruoaksi kahvia ja pala 70 % suklaata - nautinnollista!

Iltapalana oli sitten rahkan ja maustamattoman jogurtin sekasotkua terästettynä mustikoilla ja mustaheruikoilla. Vähän makeutta lirauksesta funlightia ja ripauksesta makeutusjauhetta. Jossain vaiheessa napsin myös vähän pähkinöitä välipalaksi.

Edelleen ihmettelen tätä, ettei nälkä vain vaivaa. Tylsää kun en tullut mitanneeksi painoa silloin kun homman aloitin, mittaisin vasta kolmantena päivänä tms. Siitä paino on tippunut kilon pari, riippuu päivästä. Ja tiedän kyllä että nesteethän ne aluksi lähtee liikkeelle, joten todellisen painokehityksen näkee vasta viikkojen päästä. Sitä odotellessa on ihan kiva jatkaa!