Aamulla päässäni tosiaan naksahti, TÄNÄÄN aloitan. Sinänsä vaan huono, että en tietenkään ollut varannut kaappiin mitään karppiruokaa. Onneksi sentään jogurtti, jota normaalisti nautin on makeutettua fruktoosilla ja aspartaamilla, siitä saa hiilarikuormaa vain 6,4 g per 100 g.

En ole vuosiin syönyt kananmunia, paistan kaksi kananmunaa ja syön nekin aamiaiseksi. Nälkä yllättää normaalisti, natustelen välipalaksi hiukan pähkinöitä silloin tällöin. Valitettavasti päiväruoan ainekset on jo valmiiksi päätetyt, syön kuitenkin maltillisesti perunaa ja riisiä sisältävää kanakeittoa. Hiilarit varmasti hyppäävät taivaisiin jo vajaasta lautasellisestakin. Kyytipojaksi paheeni eli täysjyvänäkkäriä kaksi palaa. Auts! Ei kovin hyvin ala... Nälkä yllättää taas tutusti heti noustuani ruokapöydästä, napsin edelleen pähkinöitä ja kieltäydyn edes miettimästä hiilariherkkuja. Pakastimessä olisi karpalojäätelöäkin... EI!

Iltaa kohti olo muuttuu huonoksi, heikottaa ja särkee päätä. Kehoni huutaa hiilareita, mutta niitä ei nyt tipu. Iltapalaksi nautin jogurttia ja fetaa. Seuraavan kerran kun käyn kaupassa, ostan paremmin karpille sopivaa ruokaa.