Aika menee älyttömän äkkiä. Syömiset on vähän niin ja näin, nopeasti pitää saada pötyä pöytään töitten jälkeen. Siis ihan karppia toki ja salaatti on varmasti sinänsä ihan terveellinen lisuke. Mutta mitään ihania kasvisgratiineja ei ole tullut laiteltua hetkeen. Tai sitten olen nopsasti paistanut vähän kaalia voissa pannulla, maustanut suolalla ja mustapippurilla - yllättävän hyvää! Ja mikä parasta, jos jää yli niin maistuu vielä eväänäkin.

Jostain syystä tänään on suklaa maistunut. Olen syönyt melkein puoli levyä Maraboun Dark Premiumia ja vieläpä annoksen Mascarponesuklaavaahtoa. :O Mikä lie iskenyt, yleensä pala suklaata kahvin kanssa riittää hyvin. Toisaalta työasioiden ja nuorimmaisen lapsen sairastelujen takia olen hermostunut, ehkä se näkyy syömisissäkin? Pitäisi vain opetella, että mielialan ei tarvitse vaikuttaa syömiseen. Eihän siitä yhtään parempi olo tule, vaikka söisikin vähän normaalia enemmän suklaata. Onneksi sentään tuon Maraboun herkun hiilarimäärä on suklaaksi aika kohtuullinen ettei tässä nyt sentään täysin mennä ojasta allikkoon. Voisinkin kirjata päivän syömiset.

Lounas:
jäävuorisalaattia
puolikas punainen paprika
2 keitettyä kananmunaa
50 g täysrasvaista fetaa

Päivällinen:
2 Wilhelm juustomakkaraa
vähän kukkakaalimuussia
salaattia
pari palaa suklaata

Iltapala:
Mascarponesuklaavaahtoa
pari palaa suklaata
pähkinöitä
meetvurstia

Hmm, ei tuo nyt NIIN pahalta kirjoitettuna näytä, mutta iltapalaankin olisi ehkä voinut sisällyttää jotain vihreää... ;) Syytän suklaahimoa. :D