Aamiaiseksi vaivauduin ensimmäisen kerran tekemään pinaatti-fetamunakasta. Olipas se herkkua! Ja mikä parasta, ei kelvannut isommalle lapselle. Yleensä kun joudun jakamaan munakkaani ipanoitten kanssa, tämän aamuinen väännös maistui vain pienemmälle - hyvä maku pojulla siis.

Pinaatti-fetamunakas
pari kuutiota pinaattia pakkasesta
sopiva kasa fetakuutioita
2 isoa kananmunaa
loraus kermaa

Sulata pinaattia hetki mikrossa, pieni fetakuutioita vähän haarukalla. Sotke kaikki ainekset kulhossa keskenään ja paista voissa paistinpannulla. Nauti kasvisten kera.

Hmm, ei olekaan hetkeen tullut syötyä aamiaiseksi pekoni, pitäisikin herkutella ensi viikonloppuna. Ei tästä Atkinssonin tappokuurista mitään tule, jos ei kerran pekoniakaan muista syödä... ;)

Päiväruoaksi hauduttelin rakkaudella Chicken Kormaa ja lisukkeeksi Mausteista kukkakaalia. Reseptit todennäköisesti löytyvät jostain varhaisemmista postauksista tai ainakin Herkkupepuista. Intialainen ruoka on hyvää, tykkään mausteista. Varsinkin kun nykyisin minulla on Tupperwaren maustemylly, joten saan itse rouhittua mausteet, maut säilyvät paremmin, jos ei tarvitse säilytellä valmiiksi jauhettuja mausteita.

Pelailimme miehen kanssa lautapeliä ja siinä tuli samalla rouskuteltua kahvin seuraksi pistaasi-pähkinöitä, joten iltapala venähti myöhäiseksi. Juustopainotteiseksi meni, leipäjuustoa, pari siivua ihan tavisjuustoa, pari palaa Camembertia ja kaksi siivua meetvurstia. Mutta aika herkku päivä syömisten suhteen kaiken kaikkiaan. Eipä ihme että tykkään karppaamisesta! ;D