Lauantai, ihana nukkua aamulla vähän pidempään ja mikä parasta kerrankin koko perhe yhdessä aamiaisella, joten oli pakko vetäistä hihasta kunnon rasvaa tirisevä vaihtoehto: Pari kananmunaa ja pekonia! Kyytipojaksi vähän vihreitä salaatinlehtiä ja tomaattia. Ei nälkä pääse yllättämään.

Koska aamiainen oli myöhäinen, päivään mahtui vain yksi kunnon ruoka. Muille tekaisin ihan vaan jauheliha-kasvis-pastapaistoksen uuniin ja itselleni 100 grammasta jauhelihaa parit pihvit. Enpä ollut varmaan aikaisemmin syönyt jauhelihapihviä, jossa ei ole korppujauhoja tai perunaa. Kananmunaakaan en viitsinyt noin pieneen annokseen pistää, mutta tuli ihan hyvää sipulilla ja mausteillakin. Paistoin tietenkin Voissa. ;) Jännä miten ensimmäisien haukkujen aikana minua häiritsi pihvin erilainen rakenne, mutta äkkiä siitäkin pääsi ohi. Ylipäätänsä karppaus olisi helpompaa, jos en oli näin nirso ja joutuisi taistelemaan omia tylsiä ennakkoasenteitani vastaan. Lisuukkeena oli lanttukuutioita, kaalia ja porkkanaraastetta. Vähän oli kyllä rasvaköyhä ateria...

Eipä silti nälkä yllättänyt, iltapalaksi tein koko perheelle rahka, maustamaton jogurtti ja turkkilainen jogurtti sekoitusta. Ja loraus kermaa tietenkin! Marjojakin viskelin mukaan niin mustikoita, puolukoita kuin mustaherukoitakin. Vähän FunLightia ja ripaus makeutusainetta, maistui lapsillekin. Liiankin hyvin, jouduin vielä paikkailemaan omaa annostani parilla lehtileivällä ja siivulla meetvurstia.

Myöhäiseksi iltapalaksi nautin vähän pähkinöitä ja pari siivua meetvurstia. Hyvä päivä tämäkin!