Atkinssonin tappodieetin yksi yleisempiä vastaväitteitä on se, että voi tulla ummetusta. Liekö yksilöllistä, jos syön kiltisti vähintään puoli kiloa kasviksia päivissä, vatsa toimii kuin unelma. Ostin kuitenkin jossain vaiheessa Dietorelleja kaappiin, niillä kun on vatsan sekaisin pistävä vaikutus...

Nappailin sitten illalla lautapelisession aikana pussista karkkia ja voi pojat, iso virhe. Ei mennyt aikaakaan kun vatsa alkoi mongertamaan, ilmaa kiersi useampikin laivue. Yölläkin välillä asentoa vaihtaessa kuulosti siltä kuin putkistossa todella lymyilisi äänekkäitä ilmapalloja. :P Ja kivuliaita. Ja kyllä, nähtävästi nuo todella vaikuttavat myös pistämällä mahan ihan ruikullekin. Ei olisi kyllä ollut tarvis... Ehkäpä jatkossa jätän moiset pussit kauppaan kun ei ole edes tarvetta. Jos olisin napostellut pähkinöitä, olisin päässyt huomattavasti vähemmällä. Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa.

Kohta vaihtuu vuosi, ajattelin tehdä karppipitsaa. Mies tahtoo nakkeja ja perunasalaattia, ihan kiva. Kun tuo kyseinen salaatti jäi jo joululta syömättä, niin tottahan nyt pitää ostaa uusi jääkaappiin happanemaan.