Eilen ostin ensimmäisen kerran Hornetteja, aikaisemmin tämäkin herkku on nirsoiluni vuoksi saanut jäädä kaupan kylmätiskiin. Broilerista olen pitänyt syömäkelpoisena vain rintafileitä... *blush* Aika hyvin valistus puree, kananrasva ja nahka on terveellistä ja niinpä uskaltauduin ensimmäisen kerran maistelemaan rapeaksi paistunutta kanannahkaa. Ja sehän oli kuin olikin hyvää!!! Silti en suostu koskemaan graaviloheen enkä mätiin... Niin suuriin mielenmuutoksiin en enää näillä kymmenillä ja luutuneilla aivoillani kykene.

Ruusukaali on herkku, jota aiemmin tuli syötyä aivan liian harvoin. Kummasti muuten lautaselle löytää täytettä, vaikka välttelisikin hiilaripommeja perunaa, riisiä ja pastaa. Ruusukaalia ja salaattia majoneesilla, eipä päässyt taaskaan nälkä yllättämään.

Ostin kauppareissulla jääkaappiin myös Valion vähähiilarisia keittoja. Ovathan nuo toki järjettömän vähähiilarisia, noin 2 g hiilihydraatteja 100 grammassa, mutta myös keinomakeutettuja. Ja todella makeita! Mutta mansikkakeitto turkkilaisen jogurtin kanssa oli sairaan hyvää. Turkkilaisen jogurtin kermaisuus pääsi oikeuksiinsa mansikkakeiton makeuden kaverina, tosi herkkua!