Paistelin aamiaiseksi taas tuttuun tapaan kananmunia, herkullisen tuoksun takia mieskin halusi omansa. Puhumattakaan lapsista. Jogurttiakin teki mieli, joten sitä taas myös. Nauttimani jogurtti on valitettavasti vähän huono kompromissi eli vähärasvainen fruktoosilla ja aspartaamilla terästetty hirvitys. Parempi olisi sekoitella marjat tai hedelmät itse, silloin saisi vähän rasvaisempaakin tavaraa kitusiinsa.

Päiväruoaksi tein currypossua, lisäkkeeksi ruusukaalia ja muille ruusukaalin lisäksi vielä perunamuussia. Herkullista tuli, vaikka en possusta ylipäätänsä niin hirveästi perustakaan. No, ehkä jostain äidin reseptillä tehdystä palapaistista sentään... Pitäisikin opetella kunnon kulinaristiksi ja laittamaan maittavaa ruokaa myös muustakin kuin naudan paistijauhelihasta...

Nälkä ei paljon vaivannut, iltapalaksi nautimme Lidlin kunnon kermaviiliin (rasvaa vaivaiset 10%) tehdyn dipin lisäkkeenä oli kurkkua, kukkakaalia, paprikaa ja omenaa. Muut dippasivat vielä perunalastuja, minä herkuttelin pähkinöillä. :) Äsken söin vielä myöhäisiltapalaksi vähän turkkilaista jogurttia. Nälkä ei sinänsä ole, mutta ajattelin turvata huomisen aamun. Tänä aamuna ei eilisen kaltaista heikotusta ja huonoa oloa tullut, mutta parempi silti varmistaa etukäteen maanantain sujuvuus.

Olen lukenut tänään suurella mielenkiinnolla karpit.netin keskusteluja. Vieläkin tuntuu joskus hurjalta ajatus, että rasvaisempi tuote olisi parempi ja se mihin oikeasti kannattaa kiinnittää huomiota onkin hiilihydraattipitoisuus. Mutta matka on alkanut, hitaasti hyvä tulee!