Aamu alkoi ihan mukavasti, itsenäisyyspäivä kun kerran oli tuli nukuttua tavallista myöhempään.Päiväruokakin siis vastaavasti myöhästyi. Ruokaa laittaessani alkoi olo huononemaan ja vaikka ruoka korjasikin oloa osittain, koko illan oli oudon hontelo ja huono olo. Olin ehkä juonut liian vähän nestettä tai toinen veikkaus voisi olla, että olin syönyt liian vähän. Toiseen teoriaan en kyllä usko, olin puputtanut ihan vanhaan malliin, mutta se on ihan totta, että nesteytys oli varmasti jäänyt myöhäisen heräämisen takia huonoksi. En pysty juomaan öisin, koska jos kömmin sängystä pois, alkaa nuorimmainen huutaa. :/ Jatkossa varustaudun kyllä vesipullolla sängyn vieressä!

Karppaaminen tuntuu kuluttavan normaalia enemmän nesteitä ja kun vielä imetys sekin vaatii lisäjuomista, juonkin nykyisin kuin kaneli. Vesilasinani on vaivaisen puolen litran vetoinen muovikippo...

Itsenäisyyspäivän kunniaksi oli lisukkeena täytetyt herkkusienet:

pari rasiaa herkkusieniä
voita
kermaa
mustapippuria
juustoa

Pese ja poista herkkusienistä kannat. Pilko kannat ja pienimmät herkkusienet, asettele herkkusienet leivinpaperille pellille. Paista pilkottuja herkkusieniä pannulla voissa, lisää kermaa (2 dl) kunnes sienet vähän pehmenevät ja seos imee suurimman osan kermasta. Mausta mustapippurilla ja lusikoi herkkusienten täytteeksi. Ripottele sienten päälle vielä juustoa, Gouda on erityisen hyvää. Uunin lämpö 200 astetta, paista kunnes juusto sulaa ja ruskistuu. Nauti!