Päivät kuluvat ja uusi tapa syödä käy entistä tutummaksi. Hyvä olo jatkuu ja painokin todennäköisesti putoaa. ;) Ymmärrän hyvin heitäkin, joilla ei ylipainoa ole, mutta hyvän olon takia karppaus on mielekästä.

Projektini opettele syömään kalaa edistyy, tänään nautin jo huimasti mantelilla kuorrutetuista kuhafileen paloista.

Mantelikuha

kuhafileitä
kananmunaa
suolaa ja kalamaustetta
reilusti mantelilastuja

Leikkaa kuha sopivan kokoisiksi paloiksi, pyörittele ne kananmuna-mausteseoksessa ja leivitä mantelilastuilla. Paista runsaassa voissa miedohkolla lämmöllä. Kuhat käännetään vain kerran, ole varovainen etteivät mantelilastut irtoa.

***

Lisukkeen tein pakastimen Itämaisista kasviksista. Onhan niissä toki hiilareita, mutta toisaalta sekoituksessa on paljon erilaisia kasviksia ja lisuke on ainakin helppo ja nopea.

Itämaiset kasvikset

pussillinen Rainbown Itämaisia wokkivihanneksia
voita
1 desi kermaa
suola
pippuria

Paista ensin vihanneksia hetki voissa, kun ne sulavat lisää mukaan kerma ja anna muhia. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.