Stevia saapui jo, tosi nopea toimitus. Sekin oli jännä, että kirjeessä oli lasku. Luottavaista porukkaa, olen nettiasioinnissa tottunut maksamaan tilaamani tuotteet ennakkolaskulla.

Steviajauhe vähän yllätti. Olin jotenkin ajatellut, että se olisi hienosokerin kaltaista, mutta sehän olikin kuin pölysokeria. En avannut vielä pussia, se on pakattu ei-niin-kovin-kätevään läpinäkyvään muovipussiin. Kyljessä on vielä tarra, että "EUssa ei rekisteröity elintarvikkeeksi". Nestemäinen steviatiiviste on pullossa, jonka kyljessä lukee vain ihonhoito ohjeita. :D Mukana seuraavassa lapussa puhutaan sitten jo makeuttamisestakin, jännää on tämä elämä, kun EU:han ei todellakaan hyväksy steviaa makeutusaineena.

Pitihän uutuutta kokeillakin, joten tein rahkaa. Yksi tippa steviaa vastaa makeudeltaan noin yhtä teelusikallista sokeria, joten lisäsin uutetta varovasti. Maistoin myös yhden tipan sellaisenaan. Tosi makeaa, mutta yllättäen ei ollenkaan kitkerää. Rahka maistui hyvin lapsille ja meille aikuisillekin, stevia on ihan mielenkiintoinen tuote.