Tänään koitti se kauan pelätty päivä, että hirmun oli aika aloittaa taas leipätyöt. Tai siis.. No siis... Ei ainakaan leipä! Jos vaikka pekoni- ja kermatyöt? ;) Saapa nähdä millaiseksi syömiset nyt muuttuvat, kun en ole kotona laittelemassa ruokaa ja muutenkin rytmi on hiukan erilainen.

Aaminen oli kotona reippaasti vettä ja töissä mustaa kahvia. Ei ollut nälkä, joten ei sen enempää. Tavisaikoinakaan ei tullut usein syötyä pahemmin aamiaista. En viitsi syödä puolinukuksissa, eikä kiireessä voi nauttiakaan, varsinkaan kun ei ole nälkä. Töihin varasin evääksi eilen tälle päivälle valmiiksi tekemääni kesäkurpitsa-jauheliha-koskenlaskija-laatikkoa, ihan karppia. Lisukkeeksi porkkana- ja lantturaastetta ja jos nälkä olisi yllättänyt kesken oli hiukopalana yksi keitetty muna ja pussinpohjat maapähkinöitä. Nälkä ei yllättänyt, työkaveri yllätti ja pyysi mukaansa ulos syömään. No problemo, onnistuu se ulkona syöminen karpistikin. Kebab salaatilla on oikein maukasta ja karppia. Eväät jäi syömättä.

Ja niin jäi muuten se kesäkurpitsahässäkkäkin, mies oli unohtanut sen aamulla keittiön pöydälle. Että ottaa päähän, niin paljon ruokaa pilalle. Eikä ole ensimmäinen kerta eikä taatusti viimeinenkään. Riepoo, että aikuista miestä pitäisi kaitsea ja tarkistaa jäljet. :P Mies sitten yritti paikkailla laittamalla tonnikalasalaattia eli kiinankaalia, tonnikalaa, paprikaa, herneitä, keitettyä kananmunaa ja juustomurenia. Hyväähän sekin oli. Olo on kuin syöttöpossulla, kun on tullut syötyä peräti kaksi ateriaa. Huomenna en ota edes eväitä, todennäköisesti vuorossa on ulkona syöminen toisen työkaverin kanssa. Aion ehdottaa kiinalaista, jätän riisin syömättä ja syön vain kasvikset ja lihat... Lienee riittävän karppia?

Saa nähdä miten jatkossa syömiset järjestyy, en yleensä syö ulkona vaan otan eväät mukaan. Evääthän on helppo tehdä karpistikin. Kaikenlaiset salaatit terästettynä proteiinilisällä ovat erittäin nam. Eli kasviksia, tonnikalaa, raejuustoa, fetaa, kananmunaa nyt ainakin... Vain mielikuvitus on rajana.