Joudun tunnustamaan, että kaiken sählingin keskellä ei aina kerkiä blogin ääreen. Ja kun mitään ihmeempää kerrottavaakaan ei ole, ei jakamisen tuska saa istahtamaan väkisin koneen ääreen.

Tänään tein Mascarponesta ja kermasta suklaamoussea. Olipas hyvää! Kerrankin voi täydellä syyllä sanoa, että kevensin kuohukermalla, mascarponessa kun rasvaa riittää. Tumman kaakaon lisäyksen aloitin varovasti yhdellä teelusikallisella, mutta eihän se riittänyt mihinkään. En laskenut, mutta ehkäpä viisi teelusikallista olisi lähempänä totuutta. Pistin sekaan pari tippaa steviaakin, mutta eipä tuo välttämättä mitään makeutta edes kaipaa. Mascarponesta tulee mukavan täyteläinen maku.

Illalla väkäsin myös piparitaikinan jääkaappiin huomista odottamaan ja repsahdin ensimmäisen kerran. Ei piparitaikina ollutkaan niin hyvää, joten repsahdus jäi minimaaliseksi. Kun muutenkin tänään oli aika vähähiilarinen päivä luulen että maistiaiset piparitaikinasta mahtuivat vielä hiilarimäärään. Toivottavasti piparitaikina maistuu edes huomenna tai muuten tästä tulee säälittävin repsahdus ikinä!