Kolme viikkoa karppausta takana. Paino lienee pudonnut kuutisen kiloa, vähän paha sanoa, kun mulla on sitä taipumusta, että ramppailen vaa'alla epäsäännöllisiin aikoihin. Miksi muka aina pitäisi punnita samaan aikaan päivästä... Jep, tiedän sen, juuri siksi, että paino vaihtelee tosi paljon päivän mittaan. Olen tyytyväinen siihen, että painonpudotus on nyt taittunut, joku puoli kiloa kilo viikossa olisi ihan sopiva tahti.

Eilen sain myös Laihdu ilman nälkää hiilihydraattitietoisella ruokavaliolla. Kerrassaan mainio opus, jossa käydään läpi erilaisia karppaustyylejä. Ja erityisesti pidin osioista, joissa valaistiin hiukan kropassa tapahtuvia toimintoja. Suosittelen lämpimästi! Varsinainen ruokavalio-opas tuo ei ole vaan yleisteos, josta varmasti jokainen vähänkään hiilihydraattitietoinen syöjä hyötyy.

Eilinen päiväruoka oli hoppumoussakaa, todella kätevä ruoka, jota pystyvät suoraan syömään kaikki perheessä. Lisukkeeksi vain kunnon salaatti majoneesilla, niin karpinkin nälkä pysyy poissa pitkään!